Goede doel van het seizoen: herfst 2021

Bij het afrekenen in de webshop krijg je bij het invoeren van je gegevens de optie om het bedrag van je aankoop af te ronden naar boven of zelf een klein bedrag in te geven. Dit bedrag zou gedoneerd worden aan ‘het goede doel van het seizoen’, maar wat is dit precies?

Ieder seizoen – dus elke drie maanden – ga ik op zoek naar een goed doel dat in die periode wel wat hulp kan gebruiken. Dit kan een mensenrechtenorganisatie zijn, een doel dat zich inzet voor de natuur, een doel dat zich inzet voor minderheidsgroepen… Alles is mogelijk!

Lees hieronder meer over het goede doel van de herfst van 2021: de Prinses Màxima vzw.

HET GOEDE DOEL VAN HET SEIZOEN VAN DE HERFST VAN 2021 IS PRINSES MAXIMA VZW.

Prinses Maxima vzw is een organisatie die zich inzet voor kinderen met kanker. Dit doen ze door geld in te zamelen zodat onze beste Belgische kinderartsen een opleiding kunnen volgen in het Prinses Maxima Centrum te Utrecht. Dat is hét grootste expertisecentrum op het gebied van de behandeling van kinderkanker in Europa.

De missie van Prinses Maxima vzw is: ‘elk kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven!’. Want naast het zo goed mogelijk behandelen (en genezen) van kinderen met kanker wordt er een grote nadruk gelegd op het optimaliseren van de levenskwaliteit van deze kinderen, ook wanneer ze genezen zijn. Op deze manier ondervinden deze kinderen in hun latere leven geen fysieke nadelen meer als gevolg van hun behandeling.

Alle donaties die vòòr 1 januari worden gedaan in het winkelkarretje van de webshop – inclusief een donatie van mezelf – worden op 1 januari integraal overgeschreven naar de vzw.

Alvast een su-per-dikke merci voor een eventuele storting. Al die kleine beetjes bij elkaar maken grote sommen!

Goeie karmapunten!