Algemene vraag
  Hallo@floordenil.com

  Een probleem met je bestelling?
  Ikhebeenprobleem@floordenil.com

  Samenwerken?
  Ikwilzakendoen@floordenil.com

  Wa the FAQ?

  Kan ik mijn producten terugsturen?

  Dat kan zeker! Indien je bestelde maat toch niet de maat is die jou past kan je je kledingstuk steeds terugzenden. Let er wel op dat het kledingstuk nog nooit gedragen is en dat het nog in zijn originele staat is: dan kan ik er andere klanten nog mee verblijden en worden er geen materialen weggesmeten!
  Let wel: om de ‘ik-bestel-tien-maten-en-hou-er-maar-één’-vibe zo veel mogelijk tegen te gaan vraag ik steeds om je maat goed op voorhand te checken aan de hand van de beschikbare maattabellen bij de producten. Verzendkosten voor retourzendingen zijn steeds voor de koper.

  Er is een probleem met mijn bestelling. Wat moet ik doen?

  Oei! Dat probeer ik zo snel mogelijk op te lossen. Stuur me een berichtje op ikhebeenprobleem@floordenil.com en dat komt in orde!

  Hoelang bedraagt de levertijd?

  Als je bestelling vòòr 17 uur geplaatst is zorg ik ervoor dat die de eerst- of tweedstvolgende werkdag de post op gaat. Zij hebben momenteel een een gemiddelde levertijd van 1 à 2 werkdagen, dus het zou niet lang mogen duren eerdat jouw pakketje je bereikt heeft!
  Voor bestellingen met postzegels (kaartjes en totebags) reken je best een paar werkdagen bij de levertijd.

  Ik woon ook in Brussel. Kan ik mijn bestelling afhalen?

  Jazeker! Bij de checkout kan je kiezen voor ‘ophalen’ i.p.v. ‘verzenden’. Daar kan je aanduiden wanneer je je bestelling wil ophalen. Mogelijke ophaalmomenten zijn woensdag en zondag tussen 16u en 18u.

  Ik wil graag een cartoon van jou ophangen bij mij thuis. Teken jij op grotere schaal dan de prints in je webshop?

  Of ik zo’n opdrachten aanneem hangt voornamelijk af van de hoeveelheid opdrachten ik op dat moment heb. Stuur me gerust een mailtje op hallo@floordenil.com, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

  Mijn bestelling werd deels ingepakt met bubbelplastic. Ik dacht dat deze webshop volledig plasticvrij was?

  Dat klopt. Het valt voor dat ik thuis restjes bubbelplastic heb liggen. Die krijg ik af en toe toegestopt van vrienden, zitten bij pakketjes die hier geleverd worden of zie ik soms liggen bij de afvalhoek in de supermarkt. In plaats van dit plastic meteen rechtstreeks in de vuilbak te gooien geef ik er graag nog een nieuwe taak aan. Maar laat ik zeker voorop stellen: ik koop zelf géén nieuwe rollen bubbelplastic aan.

  Tot mails!