Kerst-elf-tot-uw-dienst: 2020

We kunnen er niet omheen: dit jaar gaan we alle kerstcadeautjes die we kopen voor onze geliefde niet persoonlijk kunnen afgeven. Daar hoop ik een mouw aan te passen, want voor de eindejaarsperiode van 2020 vorm ik mij om tot KERST-ELF en zorg ik ervoor dat je cadeautjes met een flinke dosis pret bij de bestemmeling terecht komen!

Wanneer je iets koopt in de webshop dat een cadeautje is voor iemand anders kan je ervoor kiezen om dit rechtstreeks te laten leveren bij die persoon. Je cadeautje wordt mooi ingepakt als een echt kerstcadeautje (inclusief lint!) en er wordt een kaartje met een kleine persoonlijke boodschap toegevoegd. Om het mysterie extra hoog te houden wordt er een stempel op de buitenkant van het pakketje gedrukt waarop staat wanneer de ontvanger het cadeautje mag openmaken (want ah ja, cadeautjes moeten eerst een tijdje liggen lonken van onder de kerstboom, he!).

“Wacht, Floor, ik snap het nog niet goed”

Het gaat allemaal heel simpel in zijn werk. 

  1. Klik in de checkout op het vakje: ‘dit is een kerstcadeautje’ en vul de drie velden in. Let op: de lengte van de boodschap is gelimiteerd, naar de hoeveelheid plaats er is op het kaartje.
  2. Vul bij ‘factuuradres’ je eigen gegevens in.
  3. Vul bij ‘verzendadres’ de gegevens in van de persoon aan wie je het cadeautje geeft. Het pakje wordt naar dat adres gestuurd.
  4. Wacht (on)geduldig tot je een enthousiast berichtje krijgt à la ‘IK HEB JE CADEAUTJE ONTVANGEN DIT IS ZOOOOOO TOF DIT HAD IK ECHT NIET VERWACHT DANKU DANKU DANKU!!!!!!!’ 😎

Vrolijk kerstfeest!