WIN WIN WIN

Jjjjjjjawel jawel jawel, je hebt je weg naar de winactiepagina voor het GIGA ECOLOGISCH PAKKET t.w.v. €377,00 gebaand! Proficiat.
De spelregels zijn als volgt:
1 // Zaai de bloemenzaadjes (volgens de instructies op deze pagina)
2 // Maak een foto als bewijs dat je ze gezaaid hebt (een foto van je uiteindelijke bloemenperkje is ook altijd héél welkom!)
3 // Stuur me dit bewijsmateriaal door op Instagram via een story (vergeet me niet te taggen!) of een DM.
4 // Geniet van je prachtige, kleurrijke bloemenperkje en bid dagelijks voor de overwinning in deze GIGA ECOLOGISCHE winactie (of stuur chocolade en/of champagne naar mij thuis, dat kan ook helpen).
De winactie wordt op het einde van de zomervakantie (31/08/2021) geloot, zodat je zeker genoeg tijd hebt om de zaadjes te planten, de bloemen te laten groeien en een kleurrijk kiekje door te sturen naar mij. Veel zaaiplezier en VEEL SUCCES!

Bekijk hieronder welke leuke spullen je kan vinden in het GIGA ECOLOGISCH PRETPAKKET:

Aveda
I care for haircare! Aveda schenkt een Nutriplenish-set (t.w.v. €105,00) bestaande uit drie producten boordevol superfoods voor het haar. Ze worden bovendien geproduceerd met wind- en zonne-energie. Ook is het best beestig dat hun producten niet getest worden op dieren en ze ook volledig vegan zijn.

Tina De Souter
‘Take note’ als je begaan bent met onze planeet, want met Tina’s notitieboekjes (t.w.v. €18,00) gemaakt van gerecycleerd materiaal kan je zorgeloos al je groene hersenspinsels neerpennen. Voor de doeners onder ons schenkt Tina to-do-lijst blocnote gemaakt van groeipapier. Een perfecte toevoeging voor je bloemenperkje, dus!

Sukkulenter
Vrolijk je huis, kantoor of het kleinste kamertje op met de plantenbox (t.w.v. €13,00) van Sukkulenter, met daarin 6 verschillende vetplantjes en cactussen. In tegenstelling tot vergeet-me-nietjes zijn deze vrienden flink zelfstandig! Af en toe een slokje water en wat liefde geven, dan redden ze zichzelf wel.

HOIHOI
Hoihoi schenkt een gratis herstelling naar keuze om je favoriete handtas of geliefd paar schoenen een nieuw leven te geven. Gooi die handtas of schoenen dus niet zomaar weg!

Zogezeept
Zogezeept geeft zomaar een zeeppaket (t.w.v. €20,00) weg van twee zelfgemaakte zeepblokken naar keuze. Zogezeept staat voor zeep zonder zooi (zonder syntethische kleur- en geurstoffen/zonder schuimverbeteraar), maar zit wel boordevol cadeautjes van de natuur zoals amandelolie, zalige calendula en zoete kokosmelk. Zo heb je zelfs na het wassen zorgeloos een zijdezacht zitvlak.

Wildsand
Er zijn spijtig genoeg geen geitenwollensokken te winnen met deze actie, maar wel een lekker paar ecologische fairtrade kousen met bijenpatroon (t.w.v. €10,00). Toeval of niet? Dat is bij-zaak 8-).

Eva Mouton
Ook de enige echte Eva laat je niet in de steek. Ze geeft maar liefst 3 keer 1 meter textiel met haar eigen toffe patroontjes (t.w.v. €36,00) weg! Daar kan je kussenslopen, zakdoeken, T-shirts, mondmasker en nog veel meer van maken. Check zeker ook eens haar Instagramprofiel voor inspiratie, daar bundelt ze vaak de leukste creaties met haar stofjes.

Ecossentials
Scheer je weg, wegwerpmesjes! De herbruikbare Safety Razor (t.w.v. €25,00) van Ecossentials vervangt meteen al dat wegwerpplastiek en zorgt evengoed voor een babyzacht lijf.

Bahia
De wasbare reinigingsdoekjes van Bahia zijn gemaakt uit bamboe en restjes katoen (t.w.v. €14,00). Superzacht en ook duurzaam, want ze zijn gemaakt uit stukjes stof die anders weggegooid zouden worden en je kan ze je hele leven lang hergebruiken!

Turtleegreen
Met de Turtleegreen drinkbus (t.w.v. €20,00) hou je niet alleen de oceaan proper, ze biedt ook een zee aan mogelijkheden. Hou je koude dranken koel en je warme dranken warm met deze herbruikbare thermodrinkfles.

L’arin
Tijd voor nòg meer luxe: L’arin (een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in haarproducten) schenkt een XL Detox en Repair shampoo (t.w.v. €59). Volledig ecologisch, organisch en van Belgische bodem.

Zoppa Soap
Wacht eens even, is ‘Zoppa Soap’ niet het spiksplinternieuwe bedrijf dat gerund wordt door Britt Van Der Borght aka fuifbeest Zoë? Zij verkoopt zeep die ze volledig zelf maakt en voegt met plezier een Flower Power-zeeppakket (t.w.v. €8,50) toe aan dit pretpakket. Er is alvast geen varkentje mee gewassen, want hij is helemaal cruelty free!

gerhilde maakt
Ga je licht bij gerhilde maakt maar eens opsteken. Gerhilde schenkt een handgemaakte ecologisch geurkaars (t.w.v. €14,00) gemaakt van koolzaadwas. Door deze was brandt de kaars langer, ook zijn er geen schadelijke stoffen gebruikt bij het maken van de kaars. Als je daar niet warm van wordt weet ik het ook niet meer!

Floor Denil
En natuurlijk draag ik zelf ook mijn steentje bij. Als je meedoet aan deze winactie betekent dat dat je zelf al eens iets hebt gekocht in de webshop, dus is het wat moeilijk om één specifiek product te kiezen voor deze winactie. Daarom schenk ik een ULTIEM PRETPAKKET t.w.v. €35,00 dat je zelf mag samenstellen in de webshop.

Veel zaaiplezier en vooral: VEEL SUCCES!!

Veel zaaiplezier!